Fun zóna

Späť na články

Renault sľubuje kvalitný interiér v novom modeli Austral

Renault už zakrátko oficiálne predstaví svoj nový crossover Austral, ktorý v ponuke nahradí Kadjar. Vzhľad novinky a prvé informácie o motorizáciách už Renault poodhalil prostredníctvom maskovaného prototypu, interiér s novým volantom a dvojicou displejov sme mohli vidieť na skici a niektoré detaily interiéru nám teraz automobilka odhalila na fotkách. Očakávať vraj máme vysokú kvalitu.


"Aby sme dosiahli požadovanú úroveň kvality na novom Renaulte Austral, neurobili sme žiadne kompromisy, pokiaľ ide o výber materiálov a kvalitné spracovanie, rovnako ako v prípade povrchovej úpravy dreva s otvorenými pórmi, ktorú nájdete na obložení vo výbave Iconic," vysvetli François Farion, vedúci oddelenia farieb a čalúnenia značky Renault.

Na titulnej fotografii je zobrazená časť palubnej dosky, ktorá je horizontálne delená. V jej vrchnej časti nebude tradičný plast, ale matný polstrovaný kryt mäkký na dotyk. Pod ním sa nachádza LED svetlo a o poschodie nižšie je použitý obklad zo skutočného dreva, ošetrený japonskou technikou maki-e. Táto stolárska technika zvýrazňuje prirodzenú kresbu nanesením niekoľkých vrstiev kovových pigmentov na drevo pomocou handričky.


Dizajn stredovej konzoly s opierkou rúk je vraj inšpirovaný svetom lietadiel a jemného hodinárstva. Pri posúvaní dozadu alebo dopredu vydáva mechanické cvakanie podobné zvuku ciferníka na trezore. Renault to zdôrazňuje ako jeden z príkladov pozornosti venovanej každému detailu. Oficiálna premiéra nového Renaultu Austral sa uskutoční 8. marca. Dovtedy už veľa oficiálnych správ nečakáme, keďže nový model už asi nemá čím prekvapiť.


ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené