Fun zóna

Späť na články

Renault Austral dostane veľký displej a sedenie v kokpite

Mozaika s názvom Renault Austral sa nám postupne skladá. Ďalším dielom je nová skica interiéru, ktorá ukazuje veľké obrazovky, vytvárajúce písmeno L. Podobné riešenie sme mohli vidieť v Renaulte Mégane E-Tech. Dotyková obrazovka v strede palubnej dosky má zobrazovaciu plochu 24,3-palca a má ponúknuť intuitívne ovládanie infotainmentu OpenR Link. Až 90 % funkcií bude podľa Renaultu dostupných na jedno alebo dve kliknutia.

Renault sľubuje jednoduché a hladké ovládanie porovnateľné s ovládaním telefónu. Súčasťou OpenR Link je Android Auto, Apple CarPlay, Google mapy a Google vyhľadávanie. Displej má dostatočný jas a je antireflexný, takže nepotrebuje tieniacu striešku, vyčnievajúcu z palubnej dosky. Austral dostane multifunkčný trojramenný volant s hranatejším tvarom a sploštením v hornej aj spodnej časti.


Nie všetko o interiéri nám je z jedného obrázka zrejmé, ale Renault mnohé veci vysvetlil vo svojej tlačovej správe. Vďaka tomu vieme, že na masívnom stredovom tuneli sa nachádza pohyblivá lakťová opierka, sú tu dva samostatné odkladacie priestory pre telefón a nechýba ani možnosť jeho bezdrôtového nabíjania.

Vysoké panely dverí majú dodať nielen pocit bezpečia, ale spolu s masívnym tunelom vpredu aj pocit sedenia v kokpite. Posádka vzadu má mať pocit väčšieho priestoru aj vďaka chýbajúcemu stredovému tunelu v podlahe. Zužujúci tvar predných sedadiel má zas umožniť užší kontakt medzi posádkou vzadu a vpredu.


ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené