Fun zóna

Späť na články

Hey Google! Pusti mi obľúbený videoklip na YouTube - Volvo zareaguje

Volvo predpokladá, že zákazníkom elektrických vozidiel odbúra priestor na nudu pri nabíjaní. Vďaka tomu rozhraniu bude každé dlhšie čakanie v aute príjemnejšie a pestrejšie. Prečo len čakanie? Aby automobilka Volvo obhájila renomé najbezpečnejšej značky vo svete, bude možné túto aplikáciu používať len vtedy, ak bude vozidlo stáť. 

Čo ak sa minú dáta? Žiadny problém. Ponuka automobilky totiž zahŕňa neobmedzené dáta pre sledovanie videí. Keďže Volvo je známe vysokou kvalitou ozvučenia, bude si môcť vodiči vychutnať obľúbeného interpreta kdekoľvek a kedykoľvek.


Zavedenie tejto platformy pre značky dáva zároveň na vedomie zákazníkom, že ich vozidlá sa doslova premenia na inteligentné zariadenia. Plánujú systém rozšíriť o ďalší súbor zaujímavých a užitočných aplikácií pre zjednodušenie si života. Táto integrácia so zariadeniami s podporou Google Assistant a predstavenie služby YouTube umožňuje autám Volvo fungovať ako rozšírenie životného prostredia vodičov. Pomocou nových fíčuriek sa dá na základe hlasových príkazov domácim alebo mobilným zariadením s podporou Google Assitant ovládať rôzne funkcie, ako napríklad zahrievanie alebo zamykanie vozidla. 

Ako povedal Henrik Green, hlavný produktový riaditeľ spoločnosti Volvo Cars. „Táto integrácia nám umožňuje výrazne zlepšiť zákaznícku skúsenosť, pretože zákazníkom dáva možnosť jednoducho a bezpečne spravovať auto doma alebo na cestách prostredníctvom akéhokoľvek osobného zariadenia, ktoré má Google Assistant."


ZDROJ: topspeed.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené