Fun zóna

Späť na články

Renault odhaľuje nový Renault ARKANA

Nový model ARKANA spája elegantné línie a robustný štýl. Má sklonenú líniu strechy, vysokú svetlú výšku, predné a zadné ochranné lišty a podbehy ako klasické SUV. Aerodynamická silueta, ktorá vynikne na prvý pohľad. Vďaka svojej verzii R.S. Line, zažite ešte silnejšie emócie. Zamilujte si jeho exkluzívnu oranžovú farbu Valencia Orange, športovú prednú masku, 18” disky kolies z ľahkej zliatiny s červenými detailmi a dvojité výfukové potrubie…


Pohodlne sa usaďte v inteligentnom kokpite Nového modelu ARKANA a užite si používateľsky príjemný a prepojený zážitok. Urobte svoje prvé kroky k zážitku bez vodiča vďaka systému Renault EASY DRIVE. Doprajte si pohodlie a bezpečnosť jazdy pomocou asistenčných systémov vodiča. Objavte, ako vám prispôsobenie systému MULTI-SENSE zabezpečí na mieru šité zážitky na palube. Zostaňte pripojení pomocou multimediálneho systému EASY LINK a vyhľadávača adries Google. Bez ohľadu na to, v akej situácii sa nachádzate, jazdu v ňom si zamilujete!


Vychutnajte si nový zážitok z jazdy v jedinečnom štýle. Inovatívna technológia E-TECH HYBRID v Novom modeli ARKANA, ktorý prichádza priamo zo sveta motoristického športu, je dokonalým spojením dynamiky a vysokého výkonu. Vďaka dvom elektrickým motorom a multimódovej automatickej prevodovke jazdite po meste na 80 % úplne elektricky. Nie je potrebná elektrická zásuvka! Inteligentné batérie Nového modelu ARKANA sa nabíjajú z rekuperačného brzdenia alebo počas jazdy. Takže si môžete vychutnať okamžitú odozvu a efektívnu jazdu po akejkoľvek ceste, zatiaľ čo ušetríte až 40 % na palive v porovnaní s ekvivalentným benzínovým motorom. Aj benzínové verzie sú úspornejšie vďaka 12 voltovému hybridnému systému kombinovanému s 1,3 litrovým turbomotorom. Hybridná metóda prvej úrovne na zníženie emisií CO₂ a spotreby paliva, to všetko pri zabezpečení maximálneho pohodlia a hladkej jazdy.


ZDROJ: Renault

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené