Fun zóna

Späť na články

Nový Renault Kangoo a Renault Express

Nové Kangoo Van prichádza so zásadnými inováciami, ktoré zlepšujú nakladanie tovaru a prístup do vozidla.

  • Easy Side Access: táto inovácia, obzvlášť praktická v mestskom prostredí, umožňuje zákazníkovi ľahší prístup k tovaru. Kangoo Van už nemá bočný B-stĺpik a ponúka tak najširší bočný prístup na trhu - 1 426 mm (dvakrát väčší než predchádzajúca verzia).
  • Easy Inside Gallery: ďalšia inovácia - vnútorný úložný systém, ktorý umožňuje prevoz dlhých a objemných predmetov na streche vozidla, čím uvoľňuje priestor na podlahe.


Nové Kangoo Van má taktiež atraktívnejší dizajn. Medzi mriežkou chladiča a predným nárazníkom je chrómovaná lišta. Celkom nový interiér vychádza z osobných áut (Clio, Captur...), ponúka horizontálnu palubnú dosku s množstvom úložných priestorov. Nové sedadlá sú komfortnejšie a pri intenzívnom používaní vydržia viac - sú z odolnejších materiálov.


Kangoo Van bude k dispozícii v dvoch dĺžkach, s manuálnou a automatickou prevodovkou, vo verziách diesel, benzín, a tiež 100 % elektrické. Jeho úžitkový objem je 3,3 až 3,9 m3 v štandardnej verzii a 4,2 až 4,9 m3 v predĺženej verzii. Presné motorizácie a kompletné technické údaje zatiaľ Renault neuviedol.


Päťmiestne Kangoo zodpovedá potrebám aktívnych rodín. Má nový dizajn, väčší komfort a rozsiahlejšiu výbavu s novými asistentmi riadenia. Zachováva dômyselnú variabilitu, ktorá je veľmi obľúbená u zákazníkov z radov profesionálov. Kangoo a Kangoo Van sa budú vyrábať vo Francúzsku v továrni Renault v Maubeuge.


Dodávka Express sa zameriava zvlášť na malých podnikateľov a menšie spoločnosti, ktoré hľadajú dobrý pomer cena/výkon a zodpovedá ich hlavným potrebám. Express Van má vylepšené sedadlá a interiér s dôrazom na vyššiu kvalitu a komfort. Zvláštnu pozornosť treba venovať úložným priestorom a ergonómii. Tie ponúkajú najväčší objem úložných priestorov vo svojej kategórii (48 litrov) a objem pre náklad 3,3 až 3,7 m3. V interiéri nájdete multimediálny systém Renault EASY LINK a plejádu jazdných asistentov ako kontrola situácie za vozidlom – Rear View Assist, sledovanie mŕtveho uhla –Blind Spot Warning, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, ako aj zrkadielka – Wide View Mirror.


ZDROJ: autozurnal.com

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené