Fun zóna

Späť na články

Nový Land Rover Defender už sa vie premeniť aj v odolný domov na cestách

Nová generácia Land Roveru Defender chce nadviazať na legendárne terénne schopnosti svojho predchodcu, čomu automobilka prispôsobuje aj originálne príslušenstvo. Jedným z najnovších kúskov v ponuke je tak praktický a odolný strešný stan, ktorý by mal ponúknuť dostatočný komfort takmer kdekoľvek na cestách.

Veko stanu je tvorené ľahkou a pevnou sklolaminátovou škrupinou, ktorá chráni samotný látkový stan pred konármi i nástrahami počasia. K otvoreniu pritom stačí len povoliť zabezpečenie v zadnej časti stanu a ľahko veko nadvihnúť. O zvyšok už sa postarajú integrované plynové vzpery.


Interiér stanu by mal ponúknuť dostatok priestoru pre dve dospelé osoby, ktoré si budú hovieť na luxusnom bavlnenom matraci. Nechýbajú však ani vankúše, LED osvetlenie alebo úložná sieť na drobnosti. Do stanu sa dá dostať zo všetkých strán, k čomu možno použiť ako dodávaný hliníkový rebrík, tak aj integrovaný rebrík na boku nového Defenderu.


Posádka sa navyše nemusí báť žiadnych váhových limitov. Nový Defender ponúka nosnosť okolo 900 kilogramov a jeho strecha znesie statické zaťaženie až 300 kilogramov. Pred spaním si tak pokojne môžete dať výdatnú večeru.

Stan meria 2,3 metra na dĺžku, 1,3 metra na šírku a po rozložení až 1,5 metra na výšku. Po zložení sa však výška zmrští na iba 33 centimetrov, čo zaručuje minimálny odpor vzduchu a jednoduché cestovanie nielen v zalesnených oblastiach.


"Nový Land Rover Defender je ideálne vozidlo k pohodlnému cestovaniu na vzdialené lokácie, a to po cestách aj mimo nich. Tento strešný stan dovolí vodičom Defenderu pokračovať v ich dobrodružstvo za hranicou ich cesty; je ideálny pre moderných prieskumníkov, "uviedol Joe Sinclair, riaditeľ divízie Land Rover Branded Goods and Licencing.


Strešný stan je zatiaľ posledným prírastkom do zbierky viac než 170 položiek individuálneho príslušenstvo pre nový Defender, ktorý je tak v tomto smere rekordérom v celej automobilke. Špecialitou stanu je navyše jeho skvelá kompatibilita so strešnými nosičmi nového Defenderu, ktoré sú prvkom výbavy Adventure Pack.


ZDROJ: auto.cz

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené