Fun zóna

Späť na články

Nissan X-Trail nedobrovoľne ukázal ďalšie detaily

Už o niekoľko mesiacov oslávi aktuálny Nissan X-Trail svoje siedme narodeniny. Japonci preto vtedy plánujú spustiť predaj štvrtej generácie, ktorej premiéra sa odohrá počas najbližších mesiacov. Z hľadiska dizajnu už veľmi nemá čím prekvapiť. Vzhľad sériového modelu načrtli pár týždňov dozadu patentové obrázky, teraz unikli na internet početné fotografie chystaného SUV.

Napriek nízkej kvalite všetko nasvedčuje tomu, že zábery americkej verzie s označením Rogue publikované na fóre Worldscoop sú autentické. Tvarovo sedia s doterajšími materiálmi. Definitívne potvrdzujú prítomnosť dvojdielnych svetlometov, pričom po prvýkrát môžeme vďaka nim vidieť ich architektúru či tvar denných diód. Grafika koncových svetiel je pomerne konzervatívna.


Nissan odkazuje viacerými rysmi na výrazný koncept IMq, hoci ten bol omnoho odvážnejší. Jeho dedičstvo je okrem iného aj čierny A-stĺpik. Jeho prítomnosť sme doteraz neregistrovali, pričom čerstvé fotky pustili oči verejnosti aj do interiéru japonského SUV. Okrem ozdobne prešívaných kožených sedadiel ja na nich vidieť kompletne prepracovaná palubná doska.

V kabíne typu X-Trail/Rogue sa má nachádzať volant so splošteným vencom, za ktorým sa evidentne objaví digitálny prístrojový panel. Ponúkať má viacero režimov zobrazenia. Nechýba medzi nimi navigácia, pri ktorej zaberá mapa veľkú časť displeja. Moderné štandardy spĺňa tiež samostatne stojaca obrazovka multimedálneho systému.


Očakávať evidentne môžeme moderné aplikácie, ale tiež možnosť bezdrôtového nabíjania telefónu. Na nápadne širokej centrálnej konzole upúta volič automatickej prevodovky i koliesko ovládajúce jazdné režimy. Technika vozidla zostáva zahalená tajomstvom. No je viac než pravdepodobné, že využije komponenty známe z iných produktov aliancie Renault-Nissan-Mitsubishi. Do zverejnenia oficiálnych fotiek a informácií pravdepodobne zostáva len zopár týždňov.

ZDROJ: autobild.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené