Fun zóna

Späť na články

Nissan Juke a jeho druhá generáciu je tu

Druhá generácia Nissanu Juke bola naraz predstavená vo viacerých mestách. V Londýne, Paríži, Miláne, Barcelone a Kolíne sa predviedol opäť extravagantný model. Už prvá generácia patrí medzi vozidlá s výrazným dizajnom. Prejavilo sa to aj na jej prijatí verejnosťou, mnohí sa na ňu pozerali s odporom a mnohí ju milovali. Táto taktika priniesla Nissanu úspech, o čom svedčí takmer milión predaných kusov v Európe. Druhá generácia prináša evolúciu v dizajne. O revolúcii nemôže byť reč. Oblé tvary a masívne proporcie sú toho dôkazom. Na dizajn si musí každý spraviť vlastný názor. Faktom ostáva, že nový Juke ponúka väčší vnútorný priestor vďaka využitiu novej platformy CMF-B. Na rovnakom základe je postavený napríklad Renault Captur. Juke získal väčší priestor pre posádku vzadu v oblasti kolien (až +5,8 cm) aj hlavy (+1,1 cm). Konštruktéri o 20 % nafúkli batožinový priestor na objem 422 l.



Interiér prešiel viacerými zmenami. Na fotografiách zaujme najmä vďaka výrazne kontrastnej dvojfarebnej kombinácii. Samotné tvary však nie sú až tak extravagantné. Dotykový displej vystúpil do priestoru a pod ním má svoje miesto trojica okrúhlych výduchov klimatizácie. Na fotografii radiacej páky vidno, že časť stredového tunela je obalená "jemným materiálom"*. Rovnaké riešenie zvolili dizajnéri aj v prípade časti palubnej dosky a výplne dverí. Športové sedadlá môžu byť na želanie potiahnuté Alcantarou alebo kožou.



Juke poháňa litrový trojvalcový benzínový motor DIG-T s turbodúchadlom a s výkonom 117 koní. Na výber je 6-stupňová manuálna, prípadne 7-stupňová dvojspojková prevodovka. Vďaka novému informačnému a zábavnému systému NissanConnect môže posádka využívať Apple CarPlay® a Android Auto na zrkadlenie svojich obľúbených aplikácií pre smartfóny na 8-palcovej dotykovej obrazovke. Vodiči tiež majú prístup k mapám TomTom a informáciám o doprave naživo, prípadne si môžu aktivovať zabudovaný Wi-Fi prístupový bod, vďaka ktorému si cestujúci budú môcť pripojiť svoje laptopy či tablety.




Aplikácia NissanConnect Services je mobilným spoločníkom, ktorý zákazníkom ponúka možnosti ovládania viacerých prvkov ich vozidla. Majitelia Nissan Juke si odteraz môžu priamo cez smartfóny kontrolovať stav uzamknutia dverí svojho auta, prípadne si svoj Nissan môžu na diaľku aj zamykať, či odomykať. Na zvýšenie bezpečnosti si pred cestou môžu vodiči skontrolovať aj tlak v pneumatikách a hladinu oleja.

ZDROJ: https://auto.sk/clanok/2466-nissan-juke

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené