Fun zóna

Späť na články

Volvo Personal Service - individuálny prístup k vášmu volvu

Aby údržba Vášho vozidla prebiehala jednoduchšie ako v minulosti, od základu sme prepracovali tradičné spôsoby a technologické postupy. Aktívny spôsob života našich zákazníkov neustále zvyšuje nároky na čas a individuálne požiadavky, čo sme zohľadnili v zmenou organizácie práce v nových priestoroch našej spoločnosti.

Rýchlejší a jednoduchší servis

Prichádzame s novým spôsobom ako realizovať servisné práce na Vašom vozidle. K hlavným prednostiam tohto prístupu patrí rýchlejší priebeh a vyššia flexibilita servisu. Naši technici teraz pracujú v tímoch podobných tým v závodných pit-stopoch. Vďaka tomuto systému môže byť značná časť servisných prác vykonaná za menej ako jednu hodinu. To znamená, že servis vozidla zrealizujeme na počkanie, zatiaľ čo si Vy oddýchnete v pohodlí našej obývačky.

Využite svoj čas čo najlepšie

Pri čakaní na svoje vozidlo ste vítaní v našej „obývačke“. Jedná sa o komfortný salónik, kde máte k dispozícii Wi-Fi pripojenie, občerstvenie, časopisy na čítanie, osobného asistenta – skrátka všetko, čo potrebujete, aby ste si čas strávený čakaním užili. Skôr ako sa nazdáte, budú servisné práce na Vašom vozidle hotové a opätovne budetepripravený vyraziť za svojimi cieľmi.

Váš vlastný osobný servisný technik

Už čoskoro si budú všetci majitelia vozidiel Volvo užívať výhody v podobe osobného servisného technika, ktorý sa postará o všetko, čo sa týka ich vozidla – od odsúhlaseniaservisnej prehliadky až po konkrétne servisné práce. Vzhľadom na to, že budete komunikovať vždy s rovnakým technikom, veľmi rýchlo príde čas, kedy sa budete navzájom poznať a predovšetkým on bude dokonale poznať Vaše vozidlo.

Originálny servis Volvo

V autorizovanom servise Volvo Vaše vozidlo dostane iba originálny servis Volvo. Je to jedinečná kombinácia odborných technikov, inovačných postupov práce Volvo a originálnych náhradných dielov Volvo.

Osobný technik VPS

Pri návšteve Vám bude pridelený osobný technik VPS, ktorý si na Vás vyhradí čas, prevezme Vaše Volvo, vykoná servis a nakoniec Vám vozidlo osobne odovzdá s vysvetlením, aké práce na ňom vykonal..

Pripravené do hodiny

Vzhľadom na to, že Vaše vozidlo bude vo väčšine prípadov hotové do hodiny, môžete počkať v našom salóniku a ušetriť si tak cestu zo servisu a späť.

Náhradná doprava

Ak nechcete čakať, máme pre Vás vždy pripravenú náhradnú dopravu.

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené