Fun zóna

Späť na články

Prvé Volvo S60 na Slovensku parkuje v Autoštýle

Nové Volvo S60 je športový sedan, ktorý prepisuje príbeh jazdy. Prirodzený výkon sa spája s intuitívnou technológiou, zatiaľ čo sofistikovaný podvozok vyvažuje komfort a ovládanie. A s niekoľkými jazdnými režimami sa dostanete do centra dynamického zážitku. Interiér je prispôsobený vašim potrebám – miesto, kde sa online pripojenie a jednoducho použiteľná technológia spája s pocitom pohody, ktorý môže poskytnúť len inovácia orientovaná na človeka a elegantný škandinávsky dizajn. Čistota, kvalita a vhodnosť pre daný účel sú základným kameňom dizajnu škandinávskeho interiéru a interiéru modelu S60. Vitajte v prehľadnom, inšpirujúcom priestore, v ktorom si vychutnáte zmysel pre luxus a užijete si jazdu. 




Model S60 je prispôsobený pre vášnivú jazdu. Elegantný stredový displej s dotykovou obrazovkou je vaše intuitívne veliteľské centrum. Unikátne vetracie otvory majú štíhle kovové ovládacie prvky s diamantovým vzorom. Rovnaké vyhotovenie má štartovacie tlačidlo, ovládač režimu jazdy a ovládacie prvky na volante. Verzia R-Design zvýrazňuje športové vlastnosti vozidla s dekoračnými panelmi Metal Mesh Aluminium a kontrastným prešívaním sedadiel, na konzole nad stredovým tunelom, na dverách a manžete radiacej páky. 



Volvo S60 je vôbec prvým modelom, ktorý ide dopredaja bez naftového motora v ponuke. Základ ponuky tvoria benzínové dvojlitrové štvorvalce vo verziách T5 a T6. Verzia T6 je tiež ako plug-in hybridná s označením T6 Twin Engine AWD s maximálnym výkonom 340 koní. Vrcholom ponuky bude motorizácia T8 Twin Engine AWD s výkonom presahujúcim 400 koní.

Aj model S60 stojí na novej modulárnej platforme SPA. Tá nielenže umožňuje výrobcovi nastaviť autá presne podľa požiadaviek zákazníkov. Už typický interiér vozidla plný kvalitných materiálov, vysokovýkonnej audio sústavy, či infotainmentu Sensus

Príďte sa pozrieť do nášho showroomu na túto horúcu novinku alebo si rezervujte testovaciu jazdu nového Volva S60 priamo tu

ZDROJ: Volvo

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené