SVO: Továreň na sny

Special Vehicle Operations je skratka, pod ktorou sa ukrýva názov divízie spoločnosti Jaguar Land Rover na vývoj a výrobu zákazkových verzií jej modelov. V novom technickom centre spoločnosti Jaguar Land Rover vznikajú tie najväčšie automobilové klenoty: Range Rover Sport SVR, Range Rover SV Autobiography, Range Rover Holland & Holland, opancierovaný Range Rover Sentinel a najnovší ultimatívny superšportový Jaguar F-Type SVR s výkonom 575 koní.



Hlavné zmeny sa odohrávajú ako v exteriéri, tak aj v prevedení interiéru. Konštruktérom sa podarilo ešte viac znížiť hmotnosť celohliníkovej karosérie vozidla pomocou integrovaných karbónových prvkov. Kompresorový päťliter prenáša na kolesá výkon 423kW pomocou osemstupňovej sekvenčnej prevodovky. Vysoké výkony sú zjavné aj vďaka aerodynamickému bodykitu, ktorý odlišuje verziu SVR od „štandardu“.


Interiér ponúka vysokú mieru individualizácie, prvotriedne materiály a dokonalé spracovanie. Za zmienku stojí vysoký podiel ručnej práce pri výrobe každého vozidla. Týždenná produkcia nepresiahne desať kusov.




V rovnakom duchu sa nesie aj výroba ultimatívnych prevedení Range Roverov. Najvýkonnejšie SUV Range Rover Sport SVR sa môže pochváliť ukážkovou úrovňou schopností a výkonu. Zrýchlenie z pokoja na 100km/h - 4,7 sekundy, výkon 550 koní a krútiaci moment 680Nm. To sú hodnoty, ktoré vyrážajú dych. Vďaka elegantným krivkám a dozadu sa zvažujúcej streche vyzerá vozidlo na ceste skutočne skvelo. Model Range Rover Sport SVR je charakteristický podľa 21-palcových diskov z ľahkej zliatiny, masívnym bočným otvorom a unikátnym emblémom s logom SVR.



Na pomyselnom prvom mieste v hierarchii modelov produkcie SVO je Range Rover SV Autobiography.

Krása sa ukrýva v detailoch. Unikátne remeselné majstrovstvo je odzrkadlené v každom milimetri jeho karosérie. Ponúka dve dĺžky rázvoru, dvojfarebné lakovanie karosérie a paletu jedinečných odtieňov, unikátnych len pre verziu SV Autobiography. 

Umenie detailu sa odzrkadľuje aj po usadnutí do jedinečného interiéru. Najjemnejšie kože Semi Aniline, unikátne obloženia prístrojovej dosky a dôraz na remeselné spracovanie. Komfort pre pasažierov na zadných sedadlách ponúka usporiadanie sedadiel Executive Class - dve samostatné sedadlá so širokou škálou nastavení. Pocit pri jazde spríjemňuje audio systém Meridian s výkonom 1700 W a 29 reproduktormi.


Získajte viac informácií o ponuke vozidiel SVO u našich predajcov na predaj@autostyl.sk alebo na tel. číslach 0905 899 948, 0918 580 732.  

    

  





Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené