VOLVO XC90 EXCELLENCE: Kráľ ciest

Excellence. Jedno slovo, ktoré značí tak veľa. V preklade znamená dokonalosť. A verte, že dokonalý je každý jeden centimeter nového modelu Volvo XC90. Ponúka sa iba s vrcholovou motorizáciou T8, teda spojením benzínového motora s výkonom 320 koní a elektromotorov s výkonom 87 konských síl. V čom ale spočíva unikátnosť verzie Excellence?



XC90 Excellence je unikátna myšlienka – spojiť všetky cnosti nášho uznávaného SUV s prepychovým interiérom spĺňajúcim súčasné najvyššie štandardy. Toto okázalé štvormiestne SUV stelesňuje to najlepšie zo škandinávskeho dizajnu a prináša nový, svieži pohľad na luxus. Puntičkársky vypracovaný interiér vytvára atmosféru pokoja a luxusného súkromia pre vás aj vašich hostí. Či už obľubujete jazdu na niektorom z predných sedadiel, alebo radšej relaxujete vzadu, môžete si vychutnať prvotriedny komfort v individuálnych sedadlách potiahnutých jemnou kožou Nappa, vybavených vyspelými funkciami vetrania a masáže. Vždy poruke máte poháre Orrefors z ručne opracovaného pravého švédskeho krištáľu a pri počúvaní hudby vám dokonalý zvukový zážitok zaručí jeden z najkvalitnejších automobilových audio systémov Premium Sound značky Bowers a Wilkins.



XC90 Excellence bude rozmaznávať vaše zmysly v pravom švédskom štýle.

Túto atmosféru modernej elegancie a prepychu v modeli XC90 Excellence vyžarujú predovšetkým individuálne sedadlá s poťahmi z jemnej kože Nappa. Každé sedadlo a operadlo možno elektricky nastaviť do najpohodlnejšej polohy a navyše sú vyhrievané a vetrané. Kvôli vášmu pohodliu obsahuje zadná stredová konzola individuálne sklápacie, kožou potiahnuté podnosy. V zadnej stredovej konzole sú navyše umiestnené dva špeciálne navrhnuté poháre na šampanské zo švédskeho krištáľu Orrefors. V chladenej priehradke medzi zadnými sedadlami budete mať svoje nápoje vždy vychladené a poruke. Aby ste si mohli vychutnať svoju obľúbenú hudbu, výbava obsahuje high-end zvukový systém Premium Sound značky Bowers & Wilkins, schopný často a precízne reprodukovať priestorový zvuk. Prenos hluku zvonka je minimalizovaný vďaka použitiu špeciálnych tichých pneumatík, zosilnenej zvukovej izolácie, bočných okien s laminovaným dvojsklom a izolačnej priečky medzi priestorom pre cestujúcich a batožinovým priestorom. Náš vyspelý systém vzduchového odpruženia s piatimi elektronicky riadenými jazdnými režimami je zárukou dokonalého komfortu na každom druhu cesty. Najmodernejší 4-zónový klimatizačný systém s iónovým filtrom vzduchu dodáva vzduchu v interiéri príjemnú sviežosť, a to aj počas jazdy v znečistených oblastiach. K pocitu svetlosti a priestrannosti prispieva panoramatické strešné okno. Hrubé koberce, kožené poťahy na držadlách nad dverami, slnečných clonách na palubnej doske, ako aj drevené prvky obloženia s dekorom Linear Walnut ešte zvyšujú celkovú úroveň luxusu.



Pokiaľ ide o zovňajšok, jedinečný charakter modelu XC90 Excellence prezrádza niekoľko rafinovaných dizajnových detailov. Diskrétne nápisy na dolných dverových chrómových lištách a svetlé chrómové obloženie na stĺpikoch dverí v kombinácii s tmavými sklami na zadných dverách dodáva modelu XC90 Excellence nádych elegancie spojenej so silou – tento dojem ešte umocňujú 8-lúčové 21-palcové zliatinové disky kolies. Vďaka širokej škále farieb karosérie si môžete vytvoriť svoje rýdzo osobné Volvo XC90 Excellence.

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené