Fun zóna

Späť na články

NAJBEZPEČNEJŠIA INVESTÍCIA TOHTO ROKA

Pripravili sme pre Vás limitovanú ponuku vozidiel VOLVO XC60 FINAL EDITION. 

Vozidlá ponúkajú bohatú doplnkovú výbavu vrátane automatickej prevodovky, navigačného systému alebo vyhrievaných sedadiel. Naviac môžete využiť cenové zvýhodnenie až do výšky 15.930€ s DPH* z aktuálnych cenníkových cien a ponuku značkového financovania s mesačnou splátkou už od 496 € s DPH**. V ponuke sú dieselové motorizácie D3 s predným pohonom a dieselové motorizácie D4 a D5 s pohonom všetkých kolies.


Kliknite sem pre zobrazenie aktuálnej ponuky skladových vozidiel.


.

.

.

.




*Platí na limitovaný počet skladových vozidiel modelu Volvo XC60 do vypredania, najneskôr však do 30.6.2017. Informácie a skutočnosti slúžia výlučne na informačné účely a nie sú považované za súčasť zmluvného návrhu. Použité vyobrazenia sú iba ilustračné. Cena je vrátane DPH. Pre viac informácií kontaktujte našich predajcov na predaj@autostyl.sk.


**Volvo Finance znamená financovanie poskytované spoločnosťou ČSOB Leasing a.s. Reprezentatívny príklad financovania Volvo XC60 D3 FWD Momentum platí pri financovaní Premium Lízingu s Volvo Finance: Pri financovanej hodnote 14.796 € na 36 mesiacov, bude výška vašej mesačnej splátky prostredníctvom finančného lízingu s havarijným poistením 495,89 €. Poplatok za spracovanie obchodného prípadu je 0 €, predajná cena je 10 €, poplatok pri ukončení lízingovej zmluvy je 0 € a RPMN = 13,43 %. Celková čiastka s havarijným poistením, ktorú 36 splátkami zaplatíte bude 17862,04 €. Údaje v reprezentatívnom príklade sú uvedené s DPH.



Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené