Fun zóna

Späť na články

BLOG Jakuba Klačanského: Pódiové umiestnenie jazdcov tímu POLESTAR na okruhu Skövde

Vozidlá Volvo dosiahli skvelý úspech v sérii STCC, v prvom závode tejto sezóny. Traja skúsení jazdci Polestar Cyan Racing vyjazdili v oboch závodoch pódiové umiestnenia. 



V prvom závode jazdec Robert Dahlgren (SWE), ktorý vyhral aj kvalifikáciu, vyhral spôsobom ŠTART-CIEĽ. V druhom závode skončil na peknom 2. mieste za tímovým kolegom. Žiaľ v prvom závode po kolízii vozidlo Richarda Göranssona (SWE) začalo horieť, prvý závod nedokončil, a tak mechanici museli vozidlo pripraviť na druhý závod a podarilo sa. V druhom závode jazdec Richard Göranssonskončil na prvom mieste, čo znamená už jeho 40. výhra v závodoch série STCC.
Náhradník tímu Polestar Cyan Racing, pôvodne jazdec série V8 v Austrálii Scott McLaughlin (AUS, nedávno vyhral oba závody série V8 počas prvého závodného víkendu série) zajazdil v prvom závode vynikajúce 2.miesto. Scott odjazdil svoj prvý závod v sérii STCC pomerne úspešne, nakoľko sa mu podarilo kvalifikovať sa na peknom 4. mieste a zajazdil traťový rekord! Žiaľ druhý závod nedokončil.

Za zmienku stojí, že Scott McLaughlin bol náhradníkom Švédskeho korunného princa Carla Philipa (ten sa zúčastnil narodeninovej oslavy Švédskeho kráľa) a aktuálne okupuje 4. miesto v priebežnom hodnotení jazdcov.

Robert Dahlgren (SWE) sa stal lídrom hodnotenia série STCC (1. a 2.miesto).

Pre tím Polestar Cyan Racing pomerne úspešný začiatok sezóny, nakoľko získal až 111 bodov.

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené