Fun zóna

Späť na články

Nový Nissan Interstar 2024 oficiálne: Na naftu aj elektrinu

Nissan predstavuje novú generáciu modelu Interstar, veľkej dodávky, ktorá je najmodernejším prírastkom do portfólia ľahkých úžitkových vozidiel Nissan (LCV). Je to aj prvá veľká dodávka Nissan dostupná s čisto elektrickým batériovým pohonom. Interstar sa dodáva so štandardnou zárukou Nissan na 5 rokov alebo 160 000 kilometrov, resp. 8 rokov alebo 160 000 kilometrov na batériu elektrického modelu Interstar-e.


87 kWh batéria zabezpečí maximálny dojazd viac ako 460 kilometrov. Rýchlonabíjanie DC poskytne 252 km dojazdu za 30 minút, a verzia na kratšie misie so 40 kWh batériou na približne 200 km. "Pomalé" AC nabíjanie  zase v depe zabezpečí nabitie od 10 do 100 % za menej ako 4 hodiny. Nový model bude vybavený špičkovou aerodynamikou vo svojej triede s 20 % znížením odporu vzduchu (SCx), čo zákazníkom pomôže ušetriť buď palivo, alebo elektrickú energiu a maximalizovať dojazd a efektivitu podnikania.


Nová generácia Interstaru sa môže pochváliť aj o 40 mm širšími bočnými dverami a o 100 mm dlhšou ložnou plochou, čo zákazníkom poskytuje ďalší dôležitý priestor na uloženie väčšieho množstva tovaru a služieb. Obávate sa balenia príliš ťažkého vybavenia? Úplne nová veľká dodávka Nissan sa môže pochváliť aj v oblasti užitočného zaťaženia, ktoré dosahuje až 1,6 tony v prípade elektrickej verzie a takmer 2 tony v prípade variantov s nafotvým pohonom. Interstar novej generácie v dieselovej aj elektrickej verzii má maximálnu ťažnú kapacitu 2500 kg.


Od predchádzajúcich generácií sa odlišuje aj prepracovaným interiérom, ktorý je navrhnutý s ohľadom na vodiča a cestujúcich. Odolné poťahy sedadiel spolu s vyhrievaným čelným sklom a sedadlami nielen chránia čalúnenie vozidla, ale poskytujú vodičom potrebný dodatočný komfort a oporu aj počas dlhšieho pobytu za volantom. Manévrovateľnosť nášho najnovšieho modelu sa tiež výrazne zlepšila, pretože v porovnaní so staršími verziami má lepší priemer otáčania -1,5 metra, čo umožňuje plynulejšie prekonávanie zložitých mestských ulíc bez toho, aby sa znížila schopnosť prepravy nákladu.

Všetky modely Interstar novej generácie sú štandardne vybavené širokou škálou bezpečnostných prvkov vrátane systému núdzového brzdenia, systému varovania pred ospalosťou a systému monitorovania tlaku v pneumatikách. Súčasťou tejto úplne novej ponuky je aj asistent pri ťahaní prívesu.

ZDROJ: autozurnal.com

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené