Fun zóna

Späť na články

Elektrický Jaguar I-Pace prešiel modernizáciou

Elektrický Jaguar I-Pace poznáme už od roku 2018 a po vyše štyroch rokoch prišiel tradične čas na modernizáciu. Hneď na začiatku môžeme prezradiť, že Jaguar neprichádza s revolučnými novinkami.

Dizajnéri pripravili len kozmetické úpravy vzhľadu. Zmenená je predná maska v sivom lakovaní a rovnaký farebný odtieň majú kryty pri otvoroch na nasávanie vzduchu vpredu. Spodná časť vozidla vrátane prahov dverí a zadného difúzora je po novom lakovaná rovnako ako vozidlo.


Na aute by sme mohli nájsť ešte niekoľko nových detailov, ako je nové čierno-strieborné logo Jaguar. Vo vnútri sme sa žiadnych noviniek nedočkali. Elektrický I-Pace sa spolieha na infotainment Pivi Pro s bezdrôtovým pripojením Apple CarPlay a rovnako bezdrôtovým spojením Android Auto. Súčasťou systému je aj hlasové ovládanie Amazon Alexa.




Tak ako predtým sa o pohon starajú dva elektromotory so systémovým výkonom 295 kW a s krútiacim momentom 696 Nm. Vďaka nim zrýchli Jaguar na 100 km/h v priebehu 4,8 s. Nezmenená ostala aj batéria s kapacitou 90 kWh a dojazd 470 km (WLTP).


ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené