Fun zóna

Späť na články

Renault Captur dostal vynovený vzhľad po vzore Scénicu

Renault Captur prešiel modernizáciou a už na prvý pohľad vidno, že dizajnéri sa pri zmenách inšpirovali modelom Scénic, platí to najmä v prednej časti. Captur sa "do tváre" teraz viac podobá na Scénic, ako na svoju predchádzajúcu verziu.



Menšie zmeny sa udiali v zadnej časti a dotkli sa svetiel, nárazníka aj difúzora. Okrem toho pribudlo v ponuke niekoľko nových farieb. Väčšie zmeny sa udiali v interiéri, ktorému dominuje 10,4-palcový dotykový displej s infotainmentom OpenR Link. Samozrejmosťou je bezdrôtové prepojenie systému s telefónom prostredníctvom Apple CarPlay a Android Auto.



Prístrojový panel pred vodičom je tvorený ďalším displejom s 10,25-palcovou uhlopriečkou. Interiér sa zmenil aj z pohľadu materiálov. Namiesto kože v ňom nájdeme recyklované tkaniny a zmizli z neho aj chrómové časti. Chróm postupne vymizne zo všetkých nových vozidiel po rozhodnutí Európskej únie z dôvodu zvýšeného rizika rakovinových ochorení pri jeho výrobe.



Lepšie jazdné vlastnosti by malo priniesť nové nastavenie podvozka, geometrie a riadenia, pohon však ostáva nezmenený. Okrem trojvalca s objemom 1,0 l tak ostáva k dispozícii aj hybridná jednotka, spoliehajúca sa na štvorvalec s objemom 1,6 l. Renault začne s predajom nového Capturu v druhej polovici roka 2024.


ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: na objednanie
NEDEĽA: zatvorené