Fun zóna

Späť na články

Nová hybridná Dacia Jogger konečne dorazila na slovenský trh, už poznáme aj jej cenu!

Päťsedadlový základ začínajúci na druhom stupni výbavy Expression máte za 23 000 eur, takže tu máme spoľahlivo najdrahšiu verziu Joggeru, ktorú si dnes môžete kúpiť. V porovnaní s plynovým modelom Eco-G 100 Expression si budete musieť priplatiť 4900 eur.


V uvedenej výbave nájdete napríklad elektrické ovládanie predných i zadných okien a tiež spätných zrkadiel i s vyhrievaním. Ďalej tempomat, 16-palcové plechové disky, zadné parkovacie senzory, 8-palcový dotykový displej s multimediálnym rozhraním, ktoré ponúka pripojenie Apple CarPlay a Android Auto, výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a súčasťou je tiež manuálna klimatizácia či svetelný a dažďový senzor. Ak budete chcieť tú istú verziu so sedemsedadlovým interiérom, príplatok vás vyjde na 900 eur.



Vyššie potom stojí už len Hybrid 140 Extreme za 24 000 eur, respektíve 24 900 eur v sedemmiestnom prevedení, ktorý vám poskytne systém bezkľúčového odomykania a štartovania, automatickú klimatizáciu, zadnú kameru, 16-palcové hliníkové disky a z praktických vecní trebárs sklopné stolíky, gumové rohože vpredu i vzadu, odnímateľný držiak telefónu či rozšírenú trakčnú kontrolu Extended Grip, ktorá by vám mala pomôcť pri jazde po nespevnenom povrchu.


Z príplatkových položiek stojí za zmienku napríklad paket Technológia Hybrid za 330 eur, ktorý zahŕňa systém monitorovania slepých uhlov a máte v ňom i predné a zadné parkovacie senzory. Bez doplácania máte potom nový 7-palcový digitálny prístrojový panel, elektrickú parkovaciu brzdu, prípade stredovú lakťovú opierku – a pripomíname, že tieto prvky dostanete v hybride štandarde, bez ohľadu na objednaný stupeň výbavy!



Ak budete chcieť vyhrievanie predných sedadiel, v prípade Joggeru Expression ich máte spolu s automatickou klimatizáciou za 430 eur a vo výbave Extreme za ne doplatíte 200 eur...


Na záver len pripomíname, že hybridný model využíva štandardizovanú koncernovú techniku, ktorá kombinuje atmosférickú zážihovú jedna-šestku s dvomi elektromotormi, má systémový výkon 141 koní, stovku z miesta zvládne za 9,8 sekundy, maximálnu rýchlosť má len 167 km/h, ale priemerná spotreba podľa WLTP vychádza na 4,7 až 4,8 litra benzínu na 100 kilometrov.


ZDROJ: topspeed.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené