Fun zóna

Späť na články

NOVÝ DEFENDER OCEŇUJE SVOJ ROD 75. LIMITOVANOU EDÍCIOU

Model Defender oslavuje už svoje 75. výročie na trhu a Land Rover sa rozhodol toto výročie osláviť špeciálnou edíciou Defender 75th Limited Edition. Vonkajšia úprava po prvý raz predstavuje pre modelový rad Defender zelenú farbu Grasmere – odtieň vyhradený výhradne pre 75. limitovanú edíciu – s 20-palcovými zliatinovými kolesami tiež v zelenej farbe Grasmere so zodpovedajúcimi stredovými krytmi. Vylepšenia exteriéru dopĺňa jedinečná grafika 75 Years a nárazníky Ceres Silver.


Odolný a všestranný interiér vozidla Defender dostal podobnú úpravu, pričom Cross Car Beam je povrchovo upravený lešteným práškovým lakom Grasmere Green Powder Coat. Sedadlá sú povrchovo upravené vo farbe Resist Ebony, pričom dyha na stredovej konzole je z materiálu Robustec – najrobustnejšej látky dostupnej pre Defender.


"Od predstavenia nového Defendera si ho zákazníci na celom svete zamilovali a dopyt zostáva mimoriadne silný. Táto nová limitovaná edícia svojou farbou a detailmi zachytáva ducha uplynulých 75 rokov a spája ho s inovatívnou novou technológiou, ako je hybridný elektrický pohon, konfigurovateľná odozva terénu, aktualizácie softvéru a bezkonkurenčné terénne schopnosti." povedal Stuarf Frith.


Limitovaná edícia má rozsiahly zoznam štandardnej výbavy. Inovatívna technológia zahŕňa 3D priestorovú kameru, konfigurovateľnú odozvu terénu, zvukový systém Meridian, prémiové LED predné osvetlenie, 11,4-palcový informačný a zábavný systém Pivi Pro, Head-Up displej  a bezdrôtovú nabíjačku zariadení.

Všetky modely 75. limitovanej edície sú tiež vybavené skladacou látkovou strechou, zatiaľ čo špičkový komfort poskytujú 14-smerové vyhrievané sedadlá vodiča a spolujazdca s elektrickou pamäťou, vyhrievaný volant s elektronickým nastavovaním a trojzónová klimatizácia. Táto edícia je tiež vybavená prijímačom ťažného zariadenia, čiernymi strešnými lyžinami a pokročilým balíkom OFF-ROAD Capability Package.  


Hnacie ústrojenstvo je motor P400 Ingenium, ktorý využíva technológiu Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) na optimalizáciu dodávky výkonu a spotreby paliva využitím energie, ktorá sa bežne stráca pri spomaľovaní a brzdení. Jedinečnosť limitovanej edície zaisťuje jej miesto ako vysoko zberateľského Defendera, odhaleného spolu s novým radom lifestylového tovaru Land Rover, ktorý oslavuje tento historický okamih. Kolekcia Lifestyle zdieľa farebnú tému Grasmere Green a obsahuje komplexný sortiment tovaru vrátane jedinečných minimalistických hodiniek s dvoma remienkami, funkčného batohu a oblečenia s jedinečnou 75-ročnou grafikou a detailmi.

Nás veľmi teší, že jeden "kúsok" z tejto limitovanej edície privítame aj u nás v Autoštýle.

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené