Fun zóna

Späť na články

Land Rover Defender v úžitkovej verzii Hard Top v Autoštýle

Defender poznáme ako luxusné a drahé vozidlo, zatiaľ, čo v minulosti bolo hlavne o odolnosti a praktickosti. Land Rover chce na minulosť výraznejšie nadviazať úžitkovou verziou Hard Top. Nový Defender Hard Top nadväzuje na minulosť s pevnou kovovou strechou a siluetou. Už od 6.7. do 8.7. si môžete exkluzívne iba v Autoštýle pozrieť túto úžitkovú verziu na vlastné oči. Aj keď je nový Hard Top úžitkovým vozidlom, stále ostáva luxusným autom s množstvom modernej a drahej technológie.


Land Rover Defender Hard Top ponúka v sektore úžitkových vozidiel jedinečnú kombináciu terénnych schopností, pevnosti, odolnosti a pohodlia na dlhé cesty. Názov „Hard Top“ siaha do roku 1950, keď vznikol originálny model, a teraz prichádza v novom šate ako najodolnejší a  najpraktickejší člen novej rodiny vozidiel Defender. Hard Top je v ponuke vo verziách karosérie 90 a 110, ktoré ponúkajú nákladný priestor s objemom 1 355 litrov a 2 059 litrov. Model sa dokáže brodiť do hĺbky 900 mm a utiahne až 3 500 kg, pričom pri cúvaní asistuje vodičovi pokročilá technológia pomoci pri ťahaní prívesu. 


Flexibilný nákladný priestor je vybavený gumovými podlahovými rohožami, háčikmi, upínacími bodmi, uzamykateľným úložným priestorom pod podlahou a deliacou priečkou po celej výške – to všetko zaisťuje bezpečnosť a ochranu cestujúcich i nákladu. V priestore pre cestujúcich je miesto až pre troch cestujúcich vďaka inovatívnemu voliteľnému sklopnému sedadlu a súčasťou vybavenia sú aj najnovšie technológie s pripojením.

Využite jedinečnú príležitosť a príďte si pozrieť a vyskúšať už 6.7. až 8.7. 2021 túto horúcu novinku k nám do Trenčianskej Turnej.

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené