Fun zóna

Späť na články

Jaguar F-Type 5.0 575PS Convertible AWD Auto v AUTOŠTÝLE

Jaguar si v roku 2021 pripomína 60. výročie modelu E-TYPE s uvedením novej limitovanej edície V8 Supercharged F-TYPE Heritage 60 Edition. Na svete bude dostupných iba 60 kusov tohto ikonického modelu. Nás veľmi teší, že jeden z nich zavíta práve k nám do Autoštýlu. Táto "raketa" bude dostupná s kompresorom preplňovaným osemvalcom s objemom 5 litrov, výkonom 575 koní a točivým momentom 700 N.m. 


Vozidlo je vybavené pohonom všetkých kolies a vďaka tomu dosiahne rýchlosť z 0 na 100 km/h za 3,6 sekundy a maximálnu rýchlosť až 300 km/h. Na výrobe vozidla sa podieľajú špecialisti z divízie SV Bespoke. Vozidlo sa môže pochváliť unikátnym zeleným lakom s názvom Sherwood Green, ktorý nerozlučne patrí k modelu E-TYPE. Nechýbajú ani 20 palcové kolesá a množstvo čiernych a chrómových doplnkov. V interiéry sa Jaguar F-TYPE môže pochváliť množstvom symbolov, ktoré pripomínajú túto špeciálnu edíciu a samozrejme nemôže chýbať ani číselné označenie konkrétneho modelu. 


Model F-TYPE tiež štandardne poskytuje sadu pokročilých technológií zameraných na vodiča, vrátane 12,3-palcového prístrojového panela TFT s vysokým rozlíšením, nechýba ani informačný systém Touch Pro či balík Smartphone Pack s Apple CarPlay. Riaditeľ divízie Special Vehical Operations Clare Hansen o tomto modeli povedal: "F-TYPE Heritage 60 Edition je fantastickým príkladom toho, čoho je tím SV Bespoke schopný. Spojenie detailov inšpirovaných modelom E-TYPE s novým modelom F-TYPE nám dalo príležitosť ponoriť sa do dedičstva legendárnych športových automobilov Jaguar. V spolupráci s kolegami z Jaguar Classic sme vytvorili výraznú a vysoko zberateľskú interpretáciu športového vozidla Jaguar."


Jaguar F-Type 5.0 575PS Convertible AWD Auto nájdete tu. Poponáhľajte sa, tento ikonický model, ktorý Vám na Slovensko prináša iba Autoštýl u nás určite dlho nezostane. 

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené