Fun zóna

Späť na články

Jaguar predstavil nový facelift modelu F-Pace

Nové nárazníky, nové svetlá, väčšia maska a upravený tvar kapoty vystihujú hlavné zmeny na modernizovanom SUV F-Pace. V interiéri je zmien trochu viac a nejdeme všetko podrobne rozpisovať, lebo je to veľmi pekne ukázané vo videu nižšie. Hlavný dôraz kládol Jaguar v interiéri na požiadavky zákazníkov, ktorí kritizovali hlavne tri oblasti - tvrdé plasty, málo odkladacích priestorov a infotainment.


"V aute nie sú žiadne lacné plasty. Komfort interiéru je ako krieda a syr (v porovnaní s predchodcom)", komentoval zmeny dizajnér interiéru, Alister Whelan pre portál Autocar. Výraz "krieda a syr" je používaný pre porovnanie diametrálne odlišných vecí, u nás sa podobne používa výraz "noc a deň". F-Pace sa teraz môže pochváliť volantom z modelu I-Pace, opierkami hlavy z Range Roveru a novým ovládačom automatickej prevodovky.


Vynovený F-Pace ponúkne tri benzínové a tri naftové pohonné jednotky. Všetky sú kombinované s 8-stupňovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých kolies a s výnimkou benzínového štvorvalca s objemom 2,0 l sú elektrifikované. Dva naftové štvorvalce s objemom 2,0 l, naftový šesťvalec 3,0 l a benzínový šesťvalec 3,0 l sa spoliehajú na mild hybridnú techniku. Produkujú výkon v rozmedzí od 163 do 400 k (benzínový šesťvalec). 


Na vrchole ponuky je ešte o niečo silnejší plug in hybrid s výkonom 404 k. Základom je v tomto prípade prepĺňaný benzínový štvorvalec, ktorému pomáha prídavný elektromotor. Na 100 km/h zrýchli plug in hybrid v priebehu 5,3 s. Na jedno nabitie prejde 53 km. 

ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené