Fun zóna

Späť na články

Range Rover oslavuje 50 rokov na trhu špeciálnou retro edíciou

Britská automobilka Land Rover predstavila špeciálnu edíciu modelu Range Rover, ktorý tento rok oslavuje 50 rokov na trhu. Limitovaná edícia, ktorá nesie jednoduchý názov Range Rover Fifty, bude vyrobená v počte 1.970 kusov pre všetky svetové trhy. Automobilka tak štýlovo odkazuje na rok, kedy vznikla vôbec prvá rada populárneho SUV. Na tú potom budú jeho moderný nasledovníci odkazovať niekoľkými charakteristickými úpravami.


Základom špeciálna edícia sa stane Range Rover v prémiovej výbave Autobiography, ktorý si však vzalo do parády oddelenia SVO - teda Special Vehicles Operations. Limitovaná edícia Fifty bude štandardne ponúkaná v štyroch farbách: čierna Santorini, strieborná Aruba, šedá Carpathian a červená Rosello. Extrémne malý počet modelov by potom mali zdobiť farby v odtieni zlatá Bahama, biela Davos a modrá Tuscan, čím súčasný Range Rover naviaže na prvú generáciu.


Okrem osobitného lakovanie bude exteriér zdobiť ai 22 palcové zliatinové kolesá a samozrejme by nemalo chybu niekoľko plaketiek s označením "Fifty". Špeciálna plakety, označujúce limitovaní edíciu, sa však objavia aj v interiéri. Charakteristické nášľapy s nápisom Fifty by potom mali dostať aj podsvietenie.


Zákazníci budú môcť vyberať zo štandardnej karosérie aj verzia s predĺženým rázvorom. Paleta pohonných jednotiek potom ponúkne benzínové motory, vznetové motory i plug-in hybridnej verzii P400. Automobilka zatiaľ nezverejnila ceny ani očakávané termíny začatia predaja a dodania prvých kusov. Zákazníci by sa ale mali dočkať ešte v priebehu tohto roka.

ZDROJ: auto.cz

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené