Fun zóna

Späť na články

Modernizovaný Renault Espace na slovenskom trhu

Renault Espace je ikonou francúzskej značky. Od roku 1984 predali viac ako 1,3 miliónov kusov. Piata generácia prešla zmenou identity a z veľkopriestorového MPV sa zmenila robustný a extravagantný crossover, ktorý však ctí praktické vlastnosti svojich predchodcov.


Vzhľad jednej z vlajkových lodí Renaultu sa pri modernizácii menil iba decentne, koniec koncov veľa toho meniť nebolo treba. Espace vyzerá vskutku výborne a preto jemné retuše dostali nárazníky, maska chladiča alebo predné svetlá. Tie sú po prvýkrát v ponuke Renaultu adaptívne s funkciou LED Matrix Vision. Pribudol nový červený lak karosérie „Millésime“ a sviežejší dizajn dostali 20-palcové kolesá z ľahkých zliatin.


Renault tvrdí, že až 60 % zákazníkov dáva prednosť vrcholnej verzii Initiale Paris so špičkovou výbavou a luxusným charakterom. Aj preto primárne dbali na vylepšeniach toho, čo funguje. To okrem iného znamená nové kombinácie interiéru s viacerými typmi koženého čalúnenia Nappa. Predné sedadlá sú nastaviteľné v desiatich smeroch, majú ergonomické opierky hláv a ponúkajú okrem vyhrievania aj ventiláciu a masážnu funkciu. Lepšiemu akustickému komfortu nahrávajú vrstvené bočné akustické sklá dverí. Do výbavy pribudol adaptívny tempomat s funkciou "stop and go" s aktívnym udržiavaním jazdných pruhov a asistent pre jazdu v kolónach.


Intotainment Easy Link s uhlopriečkou stredového displeja 9,3 palcov dopĺňa digitálny prístrojový panel s uhlopriečkou 10,2 palcov. Easy Link zahŕňa rádio, multimédiá, prepojenie smartfónu cez Android Auto a Apple CarPlay, ako aj navigáciu s vyhľadávaním adries Google, cenami pohonných hmôt a dopravnými informáciami v reálnom čase.


Audiosystém Bose s 12 reproduktormi je teraz ešte výkonnejší a ponúka päť zvukových režimov, ktoré sa môžu prispôsobiť každému druhu počúvania a počtu cestujúcich. Prepracovali aj stredovú konzolu, ktorá je nielen elegantnejšia, ale aj praktickejšia vďaka novému odkladaciemu priestoru s držiakom nápojov, dvojicou USB portov a vstupom pre jack napravo od riadiacej páky. Nechýba ani bezdrôtové nabíjanie smartfónu.

ZDROJ: autozurnal.ta3.com

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené