Fun zóna

Späť na články

Dacia chce zatraktívniť svoje populárne modely. Prináša edíciu s označením Techroad

Ženevský autosalón hostil aj ľudovejšie značky, napríklad Daciu. Tá v rámci novej edície Ultimate (na Slovensku a niektorých ďalších krajinách známa pod názvom Techroad) priniesla obľúbený model Duster, avšak špeciálne prevedenie sa týka aj modelu Logan a verzií Stepway (Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokker), ktoré sú teraz v ponuke s novými farbami karosérií - Červená Fusion a Sivá Highland.

 Nová generácia benzínových motorov ponúka najvyššie požiadavky z hľadiska spoľahlivosti a trvanlivosti, pričom ich možno kombinovať so zaujímavým dizajnom či červeným a kontrastným šedým grafickým čalúnením. Limitovaná edícia Ultimate (respektíve Techroad) sa opiera o vonkajšie červené prvky (na líniách karosérie, krytoch vonkajších spätných zrkadiel a bočných prahov), ako aj vo vnútri vozidla na paneloch vnútorných dverí, výduchoch klimatizácie, špeciálneho čalúnenia a dokonca aj predných a zadných ochranných rohoží. 


Kabína má príjemný vzhľad so striedajúcimi sa odtieňmi svetlej šedej a tlmenou červenou, čím vytvára kontrast s tmavou palubnou doskou. K dispozícii sú nové 16- a pri modeli Duster 17-palcové disky kolies z ľahkých zliatin vo farbách Sparkling Silver Grey a Erbe Grey s červeným emblémom značky Dacia.



Limitovaná edícia je vybavená taktiež užitočnými Dacia technológiami, ako sú kamery a zadné parkovacie senzory, automatická klimatizácia, hands-free karta a City Plus Pack pre Duster vrátane detekcie mŕtvych bodov, multimediálneho systému Media Nav Evolution kompatibilného s Apple CarPlay a Android Auto. Limitovaná edícia je k dispozícii v Európe a všetkých 44 krajinách, kde sa Dacia komercionalizuje, od januára 2018. Pre slovenského zákazníka je limitovaná edícia Techroad už tak isto dostupná na objednanie.

"Zahájenie predaja tejto limitovanej edície predpovedá sľubný začiatok do roku 2019. Nasleduje po rekordnom roku 2018 v Európe s vynikajúcimi výsledkami pre Sandero a nový Duster, ktoré zaznamenali nárast predaja o 20,5 percenta," hovorí Ionut Gheorghe, riaditeľ predaja a marketingu značky Dacia.

ZDROJ: https://auto.hnonline.sk/novinky/1904656-dacia-chce-zatraktivnit-svoje-popularne-modely-prinasa-ediciu-s-oznacenim-techroad



Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené