Fun zóna

Späť na články

Dacia Jogger bude ešte zaujímavejšia. Ponuku rozšíri kempingová verzia!

Obytná, kempingová verzia Joggera tak určite príde. Zatiaľ však presne nevieme v akej forme. Môže ísť o špeciálny balík príslušenstva alebo dokonca samostatný, z fabriky prerobený "špeciál" s prekopanou kabínou. Druhá verzia by bola určite nákladnejšia, no nechajme sa prekvapiť. Praktický interiér Joggeru doslova vyzýva na podobnú prerábku a išlo by opäť o kráľa v pomere ceny/hodnoty v tejto konkrétnej kategórii vozidiel. 


Lionel Jaillet kempingovú verziu Joggera načrtol už vo februári. Modelová ponuka Joggeru mala byť podľa neho univerzálna, okrem 5- a 7-miestnej osobnej verzie dorazí v spomínanej špeciálnej obytnej verzii a v štádiu rozhodovania bola malá dodávka, úžitkové vozidlo, ktoré by nahradilo druhý a tretí rad sedadiel priestorom pre náklad. 

Teraz však pre Auto Express dodávkovú verziu vylúčil: „Predpisy kategórie N1 pre úžitkové vozidlá sú stále komplikovanejšie,“ povedal, „a my ich na Joggeri nevieme splniť. Úžitkový variant teda neplánujeme."

Potvrdil však príchod obytnej kempingovej verzie: „Ohľadom obytnej verzie.... Áno, pracujeme na nej. A mala by doraziť už čoskoro. Chceme zväčšiť rozsah outdoorových aktivít, pre ktoré sú naše autá vhodné a Jogger má na to správneho ducha.“


Na priamu otázku, či by bol obytný automobil samostatným modelom, alebo či inžinieri Dacie pracujú na balíku príslušenstva pre existujúci model, Jaillet odpovedal: „Nerozhodli sme sa, či to bude prostredníctvom príslušenstva alebo ako samostatný variant. Momentálne na tom pracujeme."

ZDROJ: autozurnal.com

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené